Skinny Boy & Curly Sue

de swingendste jazzband met all-time favourite songs

Reviews 

 "Een lekker Broadway sfeertje..." ⭐⭐⭐⭐⭐
Janneke & Leon, bruiloft, via boekingssite Plugify.

Geweldige act. Ze zorgen voor een heerlijke sfeer. Goede muziek, goede zangstemmen en een leuke aankleding. Het optreden is meer dan alleen zang. Met hun leuke persoonlijkheid en speelse houding is de act een genot voor oor en oog. Verder zijn het hele aardige mensen en erg makkelijk
in de omgang. 
Een echte aanrader en goede toevoeging voor wie een lekker Broadway sfeertje op het feest wil.

"Swingende nummers die uitnodigen tot dansen..." ⭐⭐⭐⭐⭐
Harry, jubileum, via boekingssite Plugify.

Het optreden van Skinny Boy en Curly Sue voldeed geheel aan onze verwachtingen. Wat een mooie stemmen en enthousiasme! Ook de opbouw van de vier setjes was precies raak, van langzamere nummers als achtergrondmuziek bij het binnenkomen van de gasten tot en met de swingende nummers die uitnodigden tot dansen aan het eind. Ook fijn dat ze flexibel inspeelden met hun speellijst op de sfeer van het moment.


"
Ze straalden warmte en gezelligheid uit
..." ⭐⭐⭐⭐⭐
Jos, tuinfeest, via boekingssite Plugify.

Het optreden overtrof onze verwachtingen! Vanaf de binnenkomst was de ontmoeting met het duo heel spontaan. Ze straalden warmte en gezelligheid uit en hadden in no-time ons 'Festival-podium' verder opgebouwd, mooi passend in ons plaatje. We hadden een aantal aanvullingen opgegeven voor de pauzemuziek die mooi in de tracklist waren verwerkt. Zo ontstond er voor ons en de gasten een perfect feestje met een heel goed zingend duo. We kijken er met veel plezier op terug! 


"Het is echt: What you see is what you get..." ⭐⭐⭐⭐⭐
Hella en Babbette, museumnacht, via Facebook.

Dit leuke duo heeft tijdens de jaarlijkse Museumnacht in Museum het Grachtenhuis een super leuke show weggegeven! Een divers en swingend optreden. Er worden leuke en herkenbare nummers gezongen. Daarnaast zijn ze ook nog eens entertaining. Het is echt: what you see is what you get. Leuke verschijning samen en goede interactie met het publiek. Ook de aankleding paste goed bij het duo. Zeker een aanrader!

 
"Voor een volgend feest hoef ik niet verder te zoeken..." ⭐⭐⭐⭐⭐
John, verjaardag, via Facebook.

Het optreden van Skinny Boy & Curly Sue was in één woord Fantastisch. Zij weten op de juiste manier in te spelen op het aanwezige publiek en voelen de sfeer perfect aan. Ze zijn lekker op tijd, bouwen rustig op en komen erg ontspannen over. Naast het geweldige zingen, zorgen zij ook nog voor entertainment door hun wijze van contact maken met het publiek en de interactie met elkaar. Voor een volgend feest hoef ik niet verder te zoeken,
ga dan weer voor Skinny Boy & Curly Sue. Verbeterpunten heb ik niet kunnen ontdekken, hun optreden is gewoon af.